DEEJAY KRIS
SCHOTEN • U wil van uw trouwfeest, fuif, verjaardagsparty,... een onvergetelijk dansfeest maken waarover men nog weken zal napraten: DJ Kris is dan voor u de ideale keuze!

Waarom?Deze allround DJ zal zowel jong als oud de beentjes doen strekken op de dansvloer waarbij de hedendaagse muziek gecombineerd wordt met alle grote hits van de jaren 60,70,80,90 en het nieuwe millennium in een aangename mix.

Als DJ ben ik begaan met mijn klanten en daarom draag ik de term “the right music for your party” hoog in het vaandel! Op uw party pas ik me volledig aan aan uw publiek; de juiste muziek is dan ook elke keer anders en hangt vooral af van de wensen van de organisators, maar vooral van het dansend publiek.

Ik focus me hierbij vooral op de magie van de muziek en ook voor verzoekjes draai ik mijn hand niet om. Deze kan u ten allen tijde aanvragen en die zal ik dan ook naar beste vermogen inpassen in de avond bij de juiste muzieksfeer.

Dus wanneer u een DJ zoekt die de juiste feeling heeft voor muziek en waarbij u veel inspraak krijgt in de muziekkeuze van uw evenement, dan bent u bij mij aan het juiste adres!
mail ons
0032.0494 49 04 86